La Crònica del partit pels nostres jugadors:
CR Tarragona vs RC Cornellà:
Aquest partit jugat a Tarragona el 12 de novembre va ser una gran sorpresa per a nosaltres el jugadors. Sincerament, creiem que sens menjarien. Però uns minuts abans el míster va tenir unes paraules per als jugadors. Va parlar idividualment amb cada un dels jugadors de cada posició. Aquelles paraules ens van omplir de valentía. Tot i així no estavem segurs fins que vam començar. Ens van fer la primera marca pero va ser un gran error per part de l'altre equip, ja que amb aquest assaig van fer que despertessim. En aquell moment començà una gran exhibició de rugby ofensiu per part dels dos equips.
La primera part va acabar 15-10 en contra. Va ser una primera part molt bona per nosaltres. Estavem plens de confiança i no estavem gens cansats. Només era el començament.
La segona part començava i rápidament ens vam posar per davant del marcador. Cal dir a favor d'ells que estaven en inferioritat numérica, pero tot i així aquell partit era nostre. El partit va acabar 15-29. Va ser un gran partit. És el començament d'una gran temporada.

OSAMA ZOUINAT EL FERATY
ELS SUB18 AMB FORÇA