El nostre senior recull a Santa Coloma la recompensa de la feina feta.

Ahir Diumenge, el nostre senior va jugar al camp del Santa Coloma un partit molt disputat, on fins l’últim minut no es va confirmar la victòria dels de Cornellà.

Un partit on els nostres jugaven amb força criteri i on la millora dels nostres Backs va fer que els de Gramanet haguessin de canviar la seva tàctica de jugar amb el peu buscant les errades dels nostres, Macià, Chaca, pero sobretot un Borras completament recuperat i amb la confiança que necessitava van fer que cap dels xuts del Santa Coloma provoques problemes als nostres, i contraatacant amb consistència amb l’ajut i recolzament de tot l’equip.

Les meles eren força equilibrades, guanyant cadascú les seves i les Touches amb un lleuger avantatge per al Cornellà.

Rapidament el Cornellà es va avançar al marcador i va anar per davant fins a faltar 5 minuts per acabar el partit, on el Santa Coloma aconseguia la seva tercera marca i es posava 2 punts per sobre per primer cop en tot el partit.

En un final agònic, on el Cornellà va tancar al Santa Coloma en la seva 22, un cop de càstig transformat per Villa, a falta de dos minuts, van fer que guanyéssim el partit per un ajustadíssim 30-31.

Això fa pujar del 14è lloc al 10è a la taula de classificació.

Força Cornellà, cada dia una passa mes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *