CR Alella vs RC Cornellà (15/10/17)

El Cornellà recull la seva primera victòria!!!

Amb un resultat de 8-31, vam sortir del Camp de l’Alella més contents del compte. No és un retret a cap jugador en particular, però si a una actitud que cal que admetem i intentem millorar el més aviat possible.

Guanyar, sempre és agradable i la veritat és que ens ho mereixíem després de treballar dur i amb moltes ganes. Tenim clares moltes coses en les fases del joc, però encara dubtem en masses, hi ha moviments, posicions i accions individuals que ja hauríem de tenir molt superades.

El partit no va reflectir la diferencia de nivell que hi ha entre ambdos equips. Un Cornellà molt superior que no va saber aprofitar els moments de debilitat de l’adversari per marxar amb rotunditat en el marcador. Totes les bones jugades de continuïtat en atac venien amb una total satisfacció per part nostre que ens feien sortir del partit en molts moments.

Cal destacar una bona defensa en posicionament, sense oblidar que les mesures del camp ens hi ajudaven, sobre tot entre les línies de 22, les poques vegades que van aconseguir arribar-hi ens van donar algun problema.

Només em resta felicitar a l’Equip per aquesta victoria i per l’esperit. Cal millorar i millorar molt si volem seguir per aquest camí que tant ens ha agradat gaudir aquest cap de setmana.

Seguirem treballant, seguirem millorant i seguirem creixent…

AMUNT!! CORNELLÀ!!

Xavi Ferret

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *